На сьогоднішній день на Житомирському м’ясокомбінаті працює більше 1500 співробітників.
Войтович Дмитро Анатолійович
Посада:Начальник відділу управління транспортної логістики
Стаж роботи:6 років
• 2012 прйшов працювати на Житомирський м'ясокомбінат бухгалтером.
• 2013 переведено на Аналітика.
• У 2017 році став начальником відділу доставки, після чого, в найкоротший термін, був підвищений до начальника управління транспортної логістики.
Топольницький Олександр Миколайович
Посада:Керівник управління складської логістики
Стаж роботи:6 років
Закінчив Житомирський агротехнічний коледж
Житомирський агроекологіческій університет
• 2012 почав працювати Комірником.
• 2013 - Майстер.
• 2014 - Завідуючий складу.
• 2016 - Начальник управління складської логістики.
ОРИХОВСЬКА Юлія Іванівна
Посада:директор з матеріально-технічного забезпечення
Стаж роботи:6 років
У серпні 2012 року була прийнята менеджером з постачання, з 2014 року працювала начальніком відділу. З травня 2015 року призначена на посаду директора з матеріально-технічного забезпечення.
ПОЛЯКОВ Олександр Констянтинович
Посада:головний механік
Стаж роботи:42 роки
Після закінчення Вінницького технікуму м'ясної та молочної продукції в 1976 році був призначений на посаду слюсаря-ремонтника. Через 10 років роботи був призначений старшим майстром, з 2002 працює головним механіком служби головного інженера
ШЕРМАЗАНЯН Артур Давидович
Посада:інженер-технолог
Стаж роботи:4 роки
Закінчив житомирський агроекологічний університет. У 2004 році був прийнятий на посаду "Укладальник-пакувальник продукції у гофротару" на Склад готової продукції. Потім був переведений на посаду "Комплектувальник (замовлень)." Наступним кроком було проведення на посаду "Інспектор з контролю якості продукції". З 2016 року займає посаду Інженера-технолога.
ЧАЮН Михайло Михайлович
Посада:інженер-технолог виробничого відділу
Стаж роботи:11 років
В листопаді 2014 р.оку був прийнятий на роботу на посаду вантажника. Після закінчення Житомирського Державного Агроекологічного університету в 2009 р. пройшов шлях від апаратника термічного оброблення ковбасних виробів до Майстра відділення.
З 2016 року займає посаду Інженера-технолога.